Kom er nu achter welke bedrijven jullie website bezoeken

98% van alle B2B bezoekers aan jullie website laten hun contactgegevens niet achter. Wij weten wie dat zijn!

Probeer het nu gratis op jullie website.

“Lead Forensics heeft ons in staat gesteld om te stoppen met het verspillen van tijd in het koud bellen van stapels kansloze klantdata en in plaats daarvan aandacht te geven aan waardevolle leads. We hebben onze salesactiviteit met 50% uitgebreid.”

Duncan Stuart

Sales Manager

ABC Imaging

© 2017 Lead Forensics

Ontmasker anonieme website bezoekers

Identificeer de bedrijven die wel jullie website bezoeken maar geen aanvraag doen. Krijg direct toegang tot alle informatie over deze bedrijven, inclusief:

  • Naam bedrijf
  • Telefoonummer
  • Adres
  • Branche en bedrijfsgrootte

Close sales leads die je voorheen niet eens op de radar had

Omdat maar liefst 98% van alle B2B website bezoekers geen aanvraag doen, loop je het risico dat je al de leads misloopt die in de markt zijn voor een oplossing. Zet website bezoekers in sales leads om door exact te ontdekken wie er op jullie website zijn geweest, en hoe lang. Dit vergroot jullie kans om leads te verzilveren in sales.

Volg leads eerder op dan de concurrentie

Benut het voordeel op de concurrentie van real time alerts zodra bezoekers jullie website bezoeken die voldoen aan jullie criteria. Maak prospect- en klantlijsten aan,  ontvang een melding van relevante bedrijven en ken leads automatisch toe aan jullie salesteam om succesvol op te volgen.

Vergroot je online ROI

Traceer het eind van de online klantreis van al die bedrijven die jullie website bezoeken, zodat je weet welke marketing activiteiten en kanalen resulteren in welke leads en sales.

Gratis test
Fix the following errors:
Hide