Näe yritykset, jotka vierailevat sivuillanne

98% verkkovierailijoista ei ota yhteyttä. Me kerromme keitä ne ovat!

Kokeile omilla sivuillanne ilmaiseksi.

“Lead Forensics lopetti ajan tuhlaamisen kylmäsoittoihin ja loputtomaan CRM-datan keräämiseen turhaan. Sen sijaan kontaktoimme oikeita liidejä, jonka ansiosta myyntimme nousi 50%."

Duncan Stuart

Myyntipäällikkö

ABC Imaging

© 2016 Lead Forensics

Selvitä anonyymit verkkovierailijasi

Identifioi yritykset, jotka vierailevat sivuillanne, mutta eivät ota yhteyttä. Näet niistä esimerkiksi seuraavat tiedot:

• Yrityksen nimi
• Puhelinnumero
• Maa ja kaupunki
• www-osoite

Klousaa diilit liideistä, joita et edes tiennyt olevan olemassa

Kun häkellyttävät 98% BtoB-verkkovierailijoista ei ota yhteyttä, sinulta menee ohi valtavasti kauppaa, joka olisi saavutettavissa. Konvertoi verkkovierailijasi myyntiliideiksi ja lopulta asiakkaiksesi selvittämällä tarkasti millä sivuillasi he kävivät ja mistä he ovat kiinnostuneita.

Ota askel edelle kilpailijoistasi

Ota kilpailuetu reaaliaikaisilla huomautuksilla, kun haluamasi kriteerit täyttävä yritys vierailee sivuillanne. Luo seurantalistoja potentiaalisista yrityksistä ja myyntitiimisi saa automaattisesti tiedon oikeaan aikaan kuumista liideistä.

Lisää markkinoinnin ROI: tasi

Voit tehostaa digitaalisen markkinointisi panostuksia ja lisätä investointien tuottoa, kun eri kanavissa tekemäsi markkinointitoimenpiteet ja epäsuorat markkinointivaikutukset tulevat näkyviksi ja mitattaviksi.

KOKEILE ILMAISEKSI
Please correct the following errors: